Hondenverzekeringen, ook voor kleine hondjes

Een hondenverzekering kan je veel kosten besparen in het geval van medische noodgevallen. Een verzekering dekt de kosten van een dierenarts en zelfs een eventuele operatie of MRI als deze nodig is. Door een goede verzekering voor je kleine hondjes af te sluiten weet je zeker dat ze overal de medische hulp krijgen die ze nodig hebben. Veel mensen houden niet rekening met de medische problemen van hun huisdieren. Toch kan het soms voorkomen dat een van de huisdieren een gebroken pootje krijgt of zelfs een ernstiger probleem. Een verzekering voor je hond dekt deze problemen en voorkomt onverwachte kosten.

Een verzekering afsluiten voor je hond

Als je van plan bent om een huisdier te nemen zoals een hond is het vaak verstandig om een verzekering af te sluiten. Niet alleen om onverwachte kosten te voorkomen maar ook om rekening te houden met het welzijn van je huisdier. Kosten bij de dierenarts zijn vaak laag en goed te voorspellen, vooral als het draait om vaccinaties en controlebezoeken. Wanneer je hondje echter heel erg ziek is heb je veel baat bij hondenverzekeringen. Deze verzekering dekt een deel van de belangrijke kosten bij de dierenarts.

Je hebt verschillende pakketten als het draait om een verzekering voor je hond. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een basisverzekering die de basis benodigdheden van je huisdier verzekeren. Denk hierbij aan routine bezoekjes aan de dierenarts, vaccinaties, ontwormen en ontvlooien en nog veel meer. Met een verzekering wordt een deel van deze kosten gedekt tegenover een maandelijkse premie.

Met een standaard verzekering wordt een groter deel van deze kosten gedekt plus een paar extra medische ingrepen. Dit is een groot voordeel als je huisdier last heeft van medische problemen. Met het extra pakket worden alle medische vlakken voor een groot deel gedekt. Natuurlijk ben je hier op maandelijkse basis meer geld aan kwijt maar weet je wel zeker dat je huisdier de nodige medische hulp nodig krijgt. Zo sta je niet zomaar voor extra kosten die je moet betalen bij een bepaalde medische ingreep of scan om het welzijn van je huisdier te bepalen. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een van de aanvullende pakketten voor je hondenverzekering

Aanvullende pakketten bij een hondenverzekeringen

Een hondenverzekering heeft aanvullende pakketten die je kan kiezen, net zoals een zorgverzekering van ons. Een van deze verzekeringen is bijvoorbeeld de gebitsverzorging verzekering voor huisdieren. Net zoals de mens hebben onze huisdieren ook een behoefte aan een gezond gebit. Deze verzekering garandeert dat.

Daarnaast heb je ook extra pakketten beschikbaar. Denk hierbij aan crematie en standaard operaties zoals ontvlooien en andere zaken. Door een basispakket te kiezen en je eigen risico te bepalen en dit te combineren met een aanvullend pakket kan je zelf de prijs bepalen van de premie. Zo kan je het beste kiezen voor je portemonnee en direct het beste voor je huisdier. Sommige mensen werken namelijk met een budget en andere honden hebben niet veel zorg nodig. Lees meer informatie op de website van PetSecur.

Hondenschooldomstad
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart